Borůvkový salát s červeným vínem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 254 kcal
 - Sacharidy 55 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 4 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 55 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 202.1 mg
 - Vláknina 9600 mg
 - Vitamín A 9600 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 19.4 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté borůvky dáme do mísy a posypeme je cukrem.
 - 
                                2
Červené víno smícháme s rumem a nalijeme na borůvky. Salát necháme asi 2 hodiny v ledničce.
 - 
                                3
Podáváme dobře vychlazený.