Studená jahodová polévka s jogurtem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 186 kcal
 - Sacharidy 26 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 27 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 23 g
 - Cholesterol 27.2 mg
 - Draslík 276.7 mg
 - Vláknina 5000 mg
 - Vitamín A 5000 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 73.8 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 50.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté jahody nakrájíme na kousky, dáme do misky, prosypeme cukrem a necháme asi 1 hodinu proležet v chladu.
 - 
                                2
Část jahod rozmixujeme s jogurtem a smetanou, vychladíme a přimícháme zbylé nakrájené jahody.
 - 
                                3
Polévku rozdělíme do 4 skleněných misek a můžeme ji ještě ozdobit čerstvými jahodami.