Jahodová srdce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 675 kcal
 - Sacharidy 42 g
 - Tuky 46 g
 - Sodík 140 mg
 - Bílkoviny 24 g
 - Uhlovodany 18 g
 - Cholesterol 340.6 mg
 - Draslík 173.4 mg
 - Vláknina 4075 mg
 - Vitamín A 4075 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 36.8 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 23.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Moučkový cukr a jeden vanilkový cukr utřeme se žloutky, změklým máslem, mlékem, moukou a solí.
 - 
                                2
Těsto necháme asi 20 minut odpočinout, potom přidáme sníh.
 - 
                                3
Ve vaflovači upečeme vaflová srdce, necháme vychladnout, potřeme tvarohem s rozmačkanými jahodami, ušlehanou smetanou a jedním vanilkovým cukrem, přiklopíme druhou vaflí a posypeme cukrem.