Dezert z mléčné rýže a kandovaného ovoce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 641 kcal
 - Sacharidy 124 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 49 mg
 - Bílkoviny 15 g
 - Uhlovodany 113 g
 - Cholesterol 210.1 mg
 - Draslík 86.1 mg
 - Vláknina 4700 mg
 - Vitamín A 4700 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vanilkový lusk rozřízneme a vnitřek vymáčkneme do mléka.
 - 
                                2
Mléko uvedeme k varu.
 - 
                                3
Rýži propláchneme studenou vodou a nasypeme do mléka.
 - 
                                4
Opět uvedeme k varu, vaříme 25 minut.
 - 
                                5
Uvařenou kaši odstavíme z plotny, vmícháme žloutky a 120g cukru.
 - 
                                6
Do kaše vmícháme kandované ovoce.
 - 
                                7
Směs nalijeme do forem a necháme 8 hodin chladit.