Jahodový bílkový krém
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 268 kcal
 - Sacharidy 65 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 52 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 65 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 336.8 mg
 - Vláknina 7500 mg
 - Vitamín A 7500 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 110.3 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Z bílků ušleháme velmi pevný sníh. Po částech zašleháme cukr a přidáme omyté, rozkrájené jahody (asi 1/2kg). Vše šleháme do husté pěny.
 - 
                                2
Krém naplníme do skleněných misek a povrch hustě posypeme zbylými čerstvými jahodami.
 - 
                                3
Krém podáváme vychlazený.