Ovocný salát z čerstvého ovoce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 198 kcal
 - Sacharidy 34 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 14 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 34 g
 - Cholesterol 3.3 mg
 - Draslík 446.2 mg
 - Vláknina 10674 mg
 - Vitamín A 10674 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 38.4 mg
 - Vitamín E 3.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ovoce omyjeme, očistíme a nakrájíme na malé kostičky.
 - 
                                2
Smícháme ve velké míse, poté rozdělíme do čtyř mističek a každou porci posypeme 2 lžícemi strouhaných mandlí.
 - 
                                3
Jogurt promícháme s javorovým sirupem a rozdělíme do mističek.