Kuře s majonézou a šalotkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1106 kcal
 - Sacharidy 67 g
 - Tuky 72 g
 - Sodík 455 mg
 - Bílkoviny 53 g
 - Uhlovodany 68 g
 - Cholesterol 13.6 mg
 - Draslík 1330.4 mg
 - Vláknina 3915 mg
 - Vitamín A 3915 mg
 - Vitamín B6 1.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 37.6 mg
 - Vitamín E 6.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kuřecí maso, slaninu, šalotky, česnek a kari koření osmahneme na oleji na pánvi se silným dnem a vysokým okrajem, potom zmírníme oheň a směs 15 minut dusíme.
 - 
                                2
Masovou směs dáme do větší mísy a necháme zcela vychladnout. Dle chuťi osolíme a opepříme.
 - 
                                3
V míse smícháme majonézu s medem a nadrobno nasekanou petrželkou. Přidáme spolu s hroznovým vínem k masové směsi a vše dobře promícháme.
 - 
                                4
Pokrm upravíme na talíře a ozdobíme čtvrtkami kuliček vína.