Marinovaný zaječí hřbet s vinnými hrozny
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 515 kcal
 - Sacharidy 27 g
 - Tuky 29 g
 - Sodík 317 mg
 - Bílkoviny 33 g
 - Uhlovodany 27 g
 - Cholesterol 118.3 mg
 - Draslík 831.5 mg
 - Vláknina 4275.5 mg
 - Vitamín A 4275.5 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9.7 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyjeme velké hrozinky a zelené hroznové víno. Rozpůlené hroznové víno s hrozinkami a celými vlašskými ořechy dáme do mísy, přidáme Brandy Armagnac. Promícháme, necháme 15 minut odležet.
 - 
                                2
Omyté maso ze zaječího hřbetu pokrájíme na nudličky, dáme je do mísy a smícháme se sezamovým olejem, směsí pěti koření a rozetřeným česnekem. Necháme 15 minut marinovat. Slaninu nakrájíme na silnější nudličky.
 - 
                                3
Ve woku osmažíme slaninu dozlatova, přidáme olej a marinované maso. Za stálého míchání restujeme 4 minuty. Pak maso osolíme, přiložíme hroznové víno, hrozinky, ořechy, promícháme, zakryjeme pokličkou a dusíme 4 minuty.
 - 
                                4
Hotový pokrm rozdělíme na talíře a podáváme.