Vepřové maso s jablky a švestkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 2440 kcal
 - Sacharidy 542 g
 - Tuky 37 g
 - Sodík 572 mg
 - Bílkoviny 44 g
 - Uhlovodany 541 g
 - Cholesterol 104.1 mg
 - Draslík 6584.6 mg
 - Vláknina 121540 mg
 - Vitamín A 121540 mg
 - Vitamín B6 1.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 14.7 mg
 - Vitamín E 3.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3054.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nakrájíme na 4 plátky, naklepeme je a mírně osolíme.
 - 
                                2
Vždy na jeden plátek položíme oloupané, nakrájené jablko a namočené, odpeckované švestky. Druhým plátkem přikryjeme a spojíme párátkem.
 - 
                                3
Maso pečeme na cibuli zpěněné na másle. Při pečení plátky podléváme vývarem a mlékem.
 - 
                                4
Hotovou šťávu podle chuti okyselíme citronovou šťávou.