Celerový salát s ovocem a šlehačkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 290 kcal
 - Sacharidy 19 g
 - Tuky 24 g
 - Sodík 104 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 55 mg
 - Draslík 332.7 mg
 - Vláknina 8691.2 mg
 - Vitamín A 8691.2 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8.6 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěný celer, jablka a hrušku oloupeme a nakrájíme na kostičky. Hlávkový salát omyjeme, nakrájíme na nudličky a vše smícháme.
 - 
                                2
Přidáme kyselou smetanu ke šlehání smíchanou s majonézou a nasekanou petrželkou a dobře promícháme.
 - 
                                3
Salát rozdělíme na skleněné talířky a podáváme.