Křen jablkový
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 41 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 305 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 1.5 mg
 - Draslík 205.3 mg
 - Vláknina 1530 mg
 - Vitamín A 1530 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 21.8 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Křen očistíme, oloupeme, opláchneme a nastrouháme najemno. Spaříme vařícím vývarem a necháme vychladnout.
 - 
                                2
Do vychladlého křenu zamícháme oloupaná, jádřinců zbavená a nastrouhaná jablka. Vše přisolíme a přidáme cukr a ocet.