Jablka s vanilkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 246 kcal
 - Sacharidy 49 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 1 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 23 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 107 mg
 - Vláknina 5242 mg
 - Vitamín A 5242 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.6 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jablka oloupeme a zbavíme jádřinců. Nakrájíme na čtvrtky, vložíme do rendlíku, zalijeme jablečnou šťávou, přilijeme vanilkovou esenci a povaříme 6 minut. Jablka rozdělíme do mističek, Do šťávy v rendlíku přimícháme marmeládu a šťávou zalijeme jablka v mističkách. Nakonec posypeme rozlámanými sušenkami.