Zelný salát s jablky a hroznovým vínem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 209 kcal
 - Sacharidy 33 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 151 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 33 g
 - Cholesterol 185.1 mg
 - Draslík 609.4 mg
 - Vláknina 17400.2 mg
 - Vitamín A 17400.2 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 100.6 mg
 - Vitamín E 2.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
2 žloutky z uvařených vajec utřeme s olejem a citronovou šťávou. Osolíme, opepříme, přidáme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli a vše promícháme.
 - 
                                2
Očištěné hlávkové zelí nakrouháme a smícháme s oloupanými, jádřinců zbavenými jablky nakrájenými na kostky. Vmícháme připravenou zálivku a salát necháme chvíli odležet.
 - 
                                3
Před podáváním do salátu přidáme omyté hroznové víno.