Jablkový závin s pudinkem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 956 kcal
 - Sacharidy 158 g
 - Tuky 37 g
 - Sodík 335 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 113 g
 - Cholesterol 37.5 mg
 - Draslík 535.5 mg
 - Vláknina 22700 mg
 - Vitamín A 22700 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 23 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a pokrájíme na menší kousky. Přisypeme cukr a pudink, necháme vše 15 minut povařit.
 - 
                                2
Těsto rozválíme na 5 mm silný plát, naplníme vychladlou směsí a zarolujeme. Pečeme při 175 °C 30 minut na plechu vyloženém papírem na pečení. Servírujeme vychladlé, pocukrované moučkovým cukrem.