Celerovo-jablečný salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 51 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 99 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 13 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 201.7 mg
 - Vláknina 4675 mg
 - Vitamín A 4675 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 13.5 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očistíme a omyjeme celer a pokrájíme ho na nudličky, můžeme ho také nastrouhat na struhadle. Omyté jablko nakrájíme na nudličky, které lehce a opatrně promícháme s celerovými nudličkami. Mírně pocukrujeme, lehce posolíme a zakápneme šťávou vymačkanou z poloviny citronu. Hotový celerovo-jablkový salát se dobře hodí jako příloha například k pečenému vepřovému masu.