Ředkev s jablkem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 134 kcal
 - Sacharidy 27 g
 - Tuky 4 g
 - Sodík 152 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 27 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 525.3 mg
 - Vláknina 9690.5 mg
 - Vitamín A 9690.5 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 50.1 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ředkve oloupeme, omyjeme, nasrouháme a lehce osolíme. Jablko omyjeme a nastrouháme bez jádřince i se slupkou, nastrouhané ihned pokapeme citronovou šťávou. Chilli papričku zbavíme semínek a najemno nasekáme. Petrželku omyjeme a okapanou nasekáme najemno.
 - 
                                2
V misce smícháme nastrouhanou ředkev a jablko s kousky chilli papričky a petrželkou.
 - 
                                3
V druhé misce smícháme zbylou citronovou šťávu podle chuti se solí, pepřem, zázvorem, cukrem a sezamovým olejem.
 - 
                                4
Dresink promícháme s připravenou zeleninou a podáváme.