Krevety na avokádu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 291 kcal
 - Sacharidy 16 g
 - Tuky 22 g
 - Sodík 147 mg
 - Bílkoviny 21 g
 - Uhlovodany 14 g
 - Cholesterol 94.8 mg
 - Draslík 552.8 mg
 - Vláknina 14912.8 mg
 - Vitamín A 14912.8 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 14.9 mg
 - Vitamín E 2.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omytý kopr a petrželku nasekáme, smícháme se zakysanou smetanou a podle chuti osolíme a opepříme.
 - 
                                2
Avokáda rozpůlíme, dužinu uvolníme od pecek, oloupeme ji a nakrájíme na plátky. Zakapeme citronovou šťávou.
 - 
                                3
Bylinkovou omáčku rozdělíme na 4 talířky, na ni rozložíme avokádové plátky a posypeme očištěnými krevetami.
 - 
                                4
Pokrm podáváme ozdobený oloupanou, na kostičky nakrájenou cibulí a lístky polníčku.