Ovocný talíř
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 866 kcal
 - Sacharidy 97 g
 - Tuky 57 g
 - Sodík 795 mg
 - Bílkoviny 10 g
 - Uhlovodany 97 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 1673.5 mg
 - Vláknina 43612.7 mg
 - Vitamín A 43612.7 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 183.7 mg
 - Vitamín E 2.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Všechny druhy ovoce oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Můžeme je také nakrájet na menší kousky, napíchnout na párátka a podávát jako jednohubky. Ovoce urovnáme na talíře, postříkáme limetkovou šťávou a podáváme s limetkovými klínky.
 - 
                                2
Jako doplněk podáváme mističky s mořskou solí a mletou paprikou na posypání ovoce.