Čatní ananasové
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 77 kcal
 - Sacharidy 19 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 81 mg
 - Bílkoviny 0 g
 - Uhlovodany 19 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 78.5 mg
 - Vláknina 1211.9 mg
 - Vitamín A 1211.9 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.8 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ananas a jablka oloupeme a nakrájíme na kostky, česnek, zázvorový kořen a chilli papričky najemno nasekáme. Ocet, cukr, sůl, skořici, chilli papričky s česnekem a zázvorem vložíme do varné nádoby a uvedeme do varu. Přidáme ananas s jablky a hrozinkami a za častého míchání vaříme při nízkém příkonu tepla, až se jablka rozvaří a čatní dostatečně zhoustne. Ve směsi necháme nerozvařené kousky ananasu.
 - 
                                2
Čatní naplníme do vypařených horkých sklenic, které ihned uzavřeme a označíme.