Brulée z čerstvého manga a sýra mascarpone
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 348 kcal
 - Sacharidy 43 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 30 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 42 g
 - Cholesterol 58.8 mg
 - Draslík 298.6 mg
 - Vláknina 5875.2 mg
 - Vitamín A 5875.2 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 41.2 mg
 - Vitamín E 1.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupeme manga, od pecky odkrojíme dužinu a nakrájíme na kousky.
 - 
                                2
Sýr mascarpone a jogurt promícháme vidličkou, vmícháme mletý zázvor a limetkovou kůru se šťávou, příp. přidáme rum.
 - 
                                3
Do zapékací mísy vložíme mango i se šťávou. Lžící na něj rozprostřeme směs z mascarpone, posypeme cukrem a poklademe hoblinkami másla.
 - 
                                4
Uložíme do lednice, než budeme zapékat.
 - 
                                5
Na vysokou teplotu rozpálíme gril a ve velké zapékací míse grilujeme 5 minut dezert, dokud nezačne lehce hnědnout a slabě probublávat.
 - 
                                6
Necháme zchladnout a můžeme ozdobit mátou.