Krabí salát se zeleným mangem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 234 kcal
 - Sacharidy 42 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 812 mg
 - Bílkoviny 20 g
 - Uhlovodany 42 g
 - Cholesterol 2.6 mg
 - Draslík 849.5 mg
 - Vláknina 3581.4 mg
 - Vitamín A 3581.4 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 54.3 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V menší misce připravíme zálivku z rybí omáčky, limetkové šťávy, palmového cukru, chilli papričky a sušených mletých garnátů. Vše důkladně promícháme, aby se rozpustil cukr.
 - 
                                2
Ve velké míse smícháme krabí maso, lístky koriandru a máty, šalotku, nakrájenou na kolečka, mango (najemno nasekané) a rajské jablko (nakrájené na plátky).
 - 
                                3
Salát přelijeme zálivkou, promícháme.