Fusilli s kuřetem a mangem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 799 kcal
 - Sacharidy 93 g
 - Tuky 22 g
 - Sodík 457 mg
 - Bílkoviny 36 g
 - Uhlovodany 93 g
 - Cholesterol 72 mg
 - Draslík 805.1 mg
 - Vláknina 12019 mg
 - Vitamín A 12019 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 24.8 mg
 - Vitamín E 3.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V nekovové míse smícháme kurkumu, skořici, kmín, kardamom a cayenský pepř. Zalijeme citronovou šťávou, vmícháme kuřecí maso na nudličky, zakryjeme fólií a necháme 15 minut v lednici marinovat.
 - 
                                2
Mezitím uvaříme těstoviny podle návodu na obalu, zcedíme, přendáme na mísu a uchováme teplé.
 - 
                                3
Na rozpálené pánvi orestujeme cibuli a pokrájený česnek, přidáme naložené maso a opékáme 5 minut, až je maso dozlatova. Zalijeme vývarem, osolíme, opepříme a přivedeme k varu. Přisypeme hrozinky a kousky manga a za občasného míchání vaříme na mírném ohni 25 minut.
 - 
                                4
Vzniklou směsí zalijeme těstoviny na míse a podáváme.