Ovoce na grilu s vanilkovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 269 kcal
 - Sacharidy 56 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 42 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 56 g
 - Cholesterol 9.9 mg
 - Draslík 367.1 mg
 - Vláknina 8496.4 mg
 - Vitamín A 8496.4 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 31.5 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Smícháme 2 lžíce medu s jablečný džus a mletou skořicí. Ovoce oloupeme a nakrájíme na plátky.
 - 
                                2
Rozehřejeme gril. Grilovací mřížku obalíme alobalem a položíme na ni plátky manga, ananasu, jablek a hrušek, potřeme polovinou směsi medu a skořice. Grilujeme buď 10 minut, nebo dokud ovoce nezměkne, přičemž jedenkrát obrátíme.
 - 
                                3
Smícháme řecký a býlí jogurt s vanilkovým cukrem a zbytkem medu a dobře promícháme. Ovoce podáváme teplé s vanilkovým jogurtem.