Pštrosí maso s česnekem a mangoldem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 363 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 18 g
 - Sodík 459 mg
 - Bílkoviny 34 g
 - Uhlovodany 17 g
 - Cholesterol 81.3 mg
 - Draslík 661.4 mg
 - Vláknina 3509.5 mg
 - Vitamín A 3509.5 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 14.4 mg
 - Vitamín E 1.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso z pštrosí kýty vypereme, necháme okapat a nakrájíme na nudličky. Mangold omyjeme a pokrájíme na kousky. Oloupanou dužinu z manga nakrájíme na plátky.
 - 
                                2
Na rozpáleném oleji ve woku osmažíme jako první kousky mangoldu a vyndáme je ven z pánve.
 - 
                                3
Jako další osmažíme na oleji pštrosí maso, které jsme okořenili česnekovou chilli omáčkou. Přidáme ústřicovou a rybí omáčku, promícháme a ještě chvíli smažíme.
 - 
                                4
Jako poslední přidáme do směsi nakrájené mango a oříšky kešu. Vše osmahneme. Do pánve opět vložíme mangold. Vše zlehka promícháme a prohřejeme.