Grilované medové ovoce s vanilkovým jogurtem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 202 kcal
 - Sacharidy 49 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 49 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 49 g
 - Cholesterol 4.3 mg
 - Draslík 443.9 mg
 - Vláknina 7082.3 mg
 - Vitamín A 7082.3 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 43.2 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rozpálíme gril.
 - 
                                2
Smícháme v míse 2 lžíce medu s jablečnou šťávou a mletou skořicí. Oloupeme mango a odkrojíme dužinu od pecky.
 - 
                                3
Obalíme grilovanou mřížku alobalem a položíme na ni polovinu plátků manga, ananasu, jablek a hrušek.
 - 
                                4
Potřeme polovinou směsi medu a skořice.
 - 
                                5
10 minut grilujeme, dokud ovoce nezměkne a jednou obrátíme. Vyndáme ovoce a udržujeme teplé. Stejně připravíme i zbylé ovoce.
 - 
                                6
Do mísy dáme řecký a netučný jogurt s vanilkovou esencí a zbytkem medu a promícháme.
 - 
                                7
Podáváme teplé s vanilkovým jogurtem.