Žraločí steak na yucatánský způsob
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 568 kcal
 - Sacharidy 116 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 304 mg
 - Bílkoviny 15 g
 - Uhlovodany 116 g
 - Cholesterol 0.5 mg
 - Draslík 575.6 mg
 - Vláknina 33963.8 mg
 - Vitamín A 33963.8 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 33 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Šťávu a nastrouhanou kůru z pomeranče dáme do mělké porcelánové mísy do které se vejdou všechny porce ryby. Přidáme limetovou šťávu, víno, olej, drcený česnek, pepř, majoránku a sůl. Vše dobře promícháme.
 - 
                                2
Vložíme porce ryby, zakryjeme a necháme 1 hodinu marinovat, jednou obrátíme.
 - 
                                3
Grilovací pánev zahřejeme a steaky opečeme 2-3 minuty z každé strany.
 - 
                                4
Steaky zdobíme oreganem a podáváme s tortillou.