Filé zapečené s bylinkovým máslem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 190 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 99 mg
 - Bílkoviny 27 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 72 mg
 - Draslík 40 mg
 - Vláknina 390.8 mg
 - Vitamín A 390.8 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.8 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 12.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V misce utřeme máslo s nasekanou petrželkou a sušeným koprem. Směs osolíme a ochutíme citronovou šťávou.
 - 
                                2
Omyté a osušené porce filé osolíme, opepříme, urovnáme do zapékací mísy a pokapeme připraveným bylinkovým máslem.
 - 
                                3
Pokrm zapékáme v silně vyhřáté troubě 8-10 minut.
 - 
                                4
Můžeme podávat s vařenými bramborami a dušenou zeleninou.