Kapr po řecku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 485 kcal
- Sacharidy 18 g
- Tuky 32 g
- Sodík 1552 mg
- Bílkoviny 31 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 104.6 mg
- Draslík 589 mg
- Vláknina 11590 mg
- Vitamín A 11590 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 21.7 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté porce kapra osolíme a upečeme na oleji.
-
2
Do zbylého oleje přidáme kečup, přilijeme víno, trochu vývaru a citronovou šťávu. Necháme přejít varem a podle chuti osladíme.
-
3
Omáčkou přelijeme kapra a každou porci posypeme natvrdo vařeným, nasekaným bílkem. Zdobíme hlávkovým salátem a olivou.