Treska vařená
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 276 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 446 mg
 - Bílkoviny 46 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 98.5 mg
 - Draslík 1053.3 mg
 - Vláknina 1296.4 mg
 - Vitamín A 1296.4 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9.1 mg
 - Vitamín E 1.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kůži z tresky stáhneme, rybu naporcujeme, osolíme a vložíme do kastrolu. Zalijeme ji do poloviny horkou vodou, přikryjeme a povaříme. Porce poté opatrně obrátíme a dovaříme. Vaříme zhruba 15 až 20 minut dohromady.
 - 
                                2
Na sucho opražíme strouhanou housku a pokapeme trochou másla.
 - 
                                3
Na zbylém másle osmahneme jemně nakrájenou cibuli do světle žluta.
 - 
                                4
Na každou porci tresky dáme opraženou housku a osmaženou cibuli.