Pečené filety platýze
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 335 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 136 g
- Sodík 277 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 48 mg
- Draslík 505.2 mg
- Vláknina 7916.5 mg
- Vitamín A 7916.5 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11.1 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1V hrnci zahřejeme máslo, přidáme jemně nastrouhanou mrkev, celer, sůl, pepř, chilli papričku, na půlky nakrájená rajčata, chvilku podusíme, přimícháme fazolky a vše povaříme přibližně 15 minut. 
- 
                                2Česnek oloupeme, rozmačkáme a smícháme spolu se solí. Filety platýze potřeme směsí po obou stranách. 
- 
                                3Na pánvi rozpálíme olej, vložíme platýze a z obou stran opečeme. 
- 
                                4Teplé porcujeme na talíře a přidáme teplou fazolovou přílohu. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        