Sušená nasolená treska s hrachem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Hrách vařený
  • 5 g Sůl
  • 5 g Pepř černý mletý
  • 800 g Treska aljašská
  • 80 ml Olej olivový
  • 400 ml Voda pitná
  • 1 ks Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 419 kcal
  • Sacharidy 14 g
  • Tuky 21 g
  • Sodík 632 mg
  • Bílkoviny 41 g
  • Uhlovodany 14 g
  • Cholesterol 74 mg
  • Draslík 1053.1 mg
  • Vláknina 11090 mg
  • Vitamín A 11090 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.4 mg
  • Vitamín E 1.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Opláchnutou tresku pokrájíme na kusy, dáme do velké pánve se stroužkem česneku, zalijeme rybí maso studenou vodou a asi 10 minut povaříme.

  • 2

    Před ukončením vaření přidáme hrách, aby se prohřál. Vše scedíme, dáme na servírovací mísu, přelijeme olejem, osolíme a pepříme. Hotový pokrm podáváme.

Komentáře k receptu