Sušená nasolená treska s hrachem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 419 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 21 g
- Sodík 632 mg
- Bílkoviny 41 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 74 mg
- Draslík 1053.1 mg
- Vláknina 11090 mg
- Vitamín A 11090 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.4 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Opláchnutou tresku pokrájíme na kusy, dáme do velké pánve se stroužkem česneku, zalijeme rybí maso studenou vodou a asi 10 minut povaříme.
-
2
Před ukončením vaření přidáme hrách, aby se prohřál. Vše scedíme, dáme na servírovací mísu, přelijeme olejem, osolíme a pepříme. Hotový pokrm podáváme.