Candát s lanýži
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 316 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 19 g
- Sodík 395 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 62.1 mg
- Draslík 390.1 mg
- Vláknina 2863.4 mg
- Vitamín A 2863.4 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.4 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Vykostěného a z kůže staženého candáta naporcujeme a podusíme v bílém víně spolu s cibulí a kořením doměkka. 
- 
                                2Krevety osmahneme na másle, zalijeme vývarem z candáta a přidáme bešamel a podušené žampiony. Přilijeme šlehačku a citronovou šťávu a podusíme s candátem. 
- 
                                3Při podávání ozdobíme každou porci lanýži. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        