Vařený candát
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 197 kcal
- Sacharidy 0 g
- Tuky 11 g
- Sodík 204 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 15 mg
- Draslík 0 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 15 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Vykuchaného a očištěného candáta naporcujeme, osolíme a pokapeme octem. Pokud má ryba silnější kůži, stáhneme ji. 
- 
                                2Porce vaříme pod pokličkou na mírném ohni 10 - 12 minut. 
- 
                                3Uvařeného candáta opatrně vyjmeme (maso je jemné a může se rozpadat) a polijeme rozpuštěným máslem. 
- 
                                4Podáváme s vařenými bramborami. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        