Candát v bazalkové omáčce
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 616 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 21 g
- Sodík 5 mg
- Bílkoviny 93 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 20 mg
- Draslík 112.4 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.3 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 23.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Candáta naporcujeme na 6 filet. 
- 
                                2Šalotku nakrájíme nadrobno, zalijeme vínem a podusíme doměkka. 
- 
                                3Přidáme smetanu a vaříme 4 minuty na silnějším plameni. 
- 
                                4Poté snížíme plamen a přidáme 70 g másla a nasekanou bazalku. 
- 
                                5Filety osmažíme na zbytku másla dozlatova. 
- 
                                6Filety podáváme s bazalkovou omáčkou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        