Kapr se zelím v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 424 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 20 g
- Sodík 9784 mg
- Bílkoviny 51 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 128 mg
- Draslík 746.5 mg
- Vláknina 3312.5 mg
- Vitamín A 3312.5 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 35.9 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na pracovní desku si rozložíme čtverce alobalu a potřeme je olivovým olejem. Na alobal rozložíme porci kapra, potřeme prolisovaným česnekem, osolíme, opepříme. Feferonky, tvarůžky, cibuli a zelí nakrájíme na proužky a smíchané navršíme na kapra. Zakryjeme plátkem šunky, důkladně zabalíme a dáme péct do středně vyhřáté trouby na 30 minut. Podáváme teplé.