Štika ve vlastním vývaru

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 30 g Karotka
  • 5 g Tymián čerstvý
  • 800 g Štika obecná
  • 15 g Petržel kudrnka
  • 150 ml Omáčka rybí
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Bobkový list
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 88 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 2065 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 53.3 mg
  • Draslík 139 mg
  • Vláknina 1385.3 mg
  • Vitamín A 1385.3 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.9 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do hrnce vlijeme vodu, víno a vložíme naporcovanou štiku. Přisypeme posekanou petrželku, pokrájenou cibuli, karotku, bobkový list, prolisovaný česnek a tymián. Osolíme a opepříme. Přivedeme k varu a vaříme 30 minut.

  • 2

    Scedíme a štiku podáváme s rybí omáčkou. Vývar použijeme na polévku.

Komentáře k receptu