Treska s rýží
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 456 kcal
 - Sacharidy 59 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 160 mg
 - Bílkoviny 28 g
 - Uhlovodany 59 g
 - Cholesterol 46.3 mg
 - Draslík 672.7 mg
 - Vláknina 6192.4 mg
 - Vitamín A 6192.4 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 10 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěnou tresku nakrájíme na kousky.
 - 
                                2
V kastrolu rozehřejeme olej, vložíme na něj tresku, kolečka cibule, podlijeme trochou vody. Necháme dusit asi 10 minut.
 - 
                                3
Potom přidáme propláchnutou a spařenou rýži, nakrájený česnek. Zalijeme 0,4 l teplé vody, poprášíme paprikou a pod poklicí dusíme na mírném ohni asi 20 minut. Nakonec rýží v kastrolu potřeseme, aby se neslepovala a necháme bez pokličky změknout.
 - 
                                4
Hotový pokrm vyklopíme na teplou mísu a podáváme.