Tykvové rizoto
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 655 kcal
 - Sacharidy 97 g
 - Tuky 20 g
 - Sodík 1771 mg
 - Bílkoviny 22 g
 - Uhlovodany 97 g
 - Cholesterol 21.5 mg
 - Draslík 724.9 mg
 - Vláknina 12489.8 mg
 - Vitamín A 12489.8 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 33.9 mg
 - Vitamín E 2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupanou cibuli jemně nasekáme a necháme zesklovatět na rozehřátém oleji. Přidáme najemno nakrájenou dužinu tykve a propláchnutou rýži. Osolíme, opepříme, přilijeme trochu vývaru a promícháme. Rizoto dusíme na mírném ohni asi 20 minut. Podle potřeby přiléváme zbylý vývar.
 - 
                                2
Do hotového pokrmu přidáme máslo a nastrouhaný sýr.