Kuřecí rizoto s hráškem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 925 kcal
 - Sacharidy 80 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 1249 mg
 - Bílkoviny 32 g
 - Uhlovodany 79 g
 - Cholesterol 62.3 mg
 - Draslík 458.1 mg
 - Vláknina 6746.8 mg
 - Vitamín A 6746.8 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 18 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na teflonové pánvi opečte prsa z každé strany po 3 minutách, poté nakrájejte na malé kostičky.
 - 
                                2
Do velkého hrnce nalijte olej a smažte cibuli 2 minuty, přidejte rozmarýn a smažte další 2 minuty za stálého míchání. Přidejte rýži a opečte, přilijte víno a nechte provařit, osolte a opepřete, pomalu přilévejte po částech vývar, aby se stihla vstřebat předchozí část. Vařte 20 minut.
 - 
                                3
Pět minut před koncem vaření přidejte kuřecí maso a hrášek. Do hotového rizota přimíchejte máslo a strouhaný parmezán.