Rýžový pilaf se štikou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 468 kcal
 - Sacharidy 40 g
 - Tuky 25 g
 - Sodík 292 mg
 - Bílkoviny 20 g
 - Uhlovodany 40 g
 - Cholesterol 73.3 mg
 - Draslík 100.1 mg
 - Vláknina 2926.5 mg
 - Vitamín A 2926.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.2 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 20 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na hlubší pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme nadrobno pokrájenou cibuli a necháme zpěnit. Přisypeme rýži a necháme restovat asi minutu. Podlijeme vývarem, zakryjeme a necháme dusit 20 minut.
 - 
                                2
Na jiné pánvi rozpustíme dvě lžíce másla, přidáme kousky štiky, osolíme, opepříme a zprudka orestujeme.
 - 
                                3
Maso vmícháme do rýže a podáváme s kari omáčkou.