Vepřová plec na směsi koření
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 630 kcal
 - Sacharidy 53 g
 - Tuky 31 g
 - Sodík 167 mg
 - Bílkoviny 33 g
 - Uhlovodany 50 g
 - Cholesterol 106.5 mg
 - Draslík 515.9 mg
 - Vláknina 4913.3 mg
 - Vitamín A 4913.3 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.9 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso zbavíme kůže, šlach, blan a pokrájíme na nudličky.
 - 
                                2
Z koření, cukru, soli a sojové omáčky připravíme marinádu, v které necháme maso půl hodiny namočené.
 - 
                                3
Naložené maso podusíme doměkka na rozpálené pánvi.
 - 
                                4
Rýži uvaříme dle návodu.