Tuňák s rýží
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 420 kcal
 - Sacharidy 16 g
 - Tuky 29 g
 - Sodík 367 mg
 - Bílkoviny 24 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 133.9 mg
 - Draslík 274.7 mg
 - Vláknina 3359.8 mg
 - Vitamín A 3359.8 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.1 mg
 - Vitamín E 3.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rybí maso rozebereme na kousky a dáme do mísy s rýží. Přidáme majonézu, omytý a natrhaný salát, nakrájená rajčata a nasekané olivy. Osolíme, opepříme a dobře promícháme.
 - 
                                2
Směs namačkáme do formy a vychladíme.
 - 
                                3
Po vychlazení vyklopíme obsah formy na mísu a ozdobíme nakrájenými uvařenými vejci.