Skořicová rýže
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 399 kcal
 - Sacharidy 73 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 415 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 73 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 211 mg
 - Vláknina 45280 mg
 - Vitamín A 45280 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.5 mg
 - Vitamín E 2.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Propláchnutou rýži nasucho opražíme na púánvi. Přilijeme vodu, přidáme celou skořici, sůl a přivedeme k varu. Velmi zvolna vaříme, dokud se nevstřebá všechna tekutina.
 - 
                                2
Odstavíme z plotny, přidáme olej a zlehka promícháme.
 - 
                                3
Skořicovou rýži podáváme jako přílohu.