Skopové maso s rýží a rajčatovou šťávou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 931 kcal
 - Sacharidy 87 g
 - Tuky 49 g
 - Sodík 219 mg
 - Bílkoviny 30 g
 - Uhlovodany 87 g
 - Cholesterol 11.7 mg
 - Draslík 263 mg
 - Vláknina 7137 mg
 - Vitamín A 7137 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 13.5 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na sádle osmahneme jemně nakrájenou cibuli a přidáme maso drobně rozkrájené. Opečeme po všech stranách, osolíme, mírně podlijeme rajčatovou šťávou a necháme dusit. Během dušení přiléváme po malých dávkách rajčatovou šťávu.
 - 
                                2
Šťávu vydusíme na menší množství a k masu přidáme zvlášť uvařenou a okapanou rýži. Přikryjeme a ještě 5 minut dusíme na mírném ohni.
 - 
                                3
Před podáváním povrch posypeme strouhaným sýrem.
 - 
                                4
Jako přílohy podáváme zeleninové saláty.