Torinské rizoto
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1364 kcal
 - Sacharidy 56 g
 - Tuky 73 g
 - Sodík 1366 mg
 - Bílkoviny 75 g
 - Uhlovodany 56 g
 - Cholesterol 297 mg
 - Draslík 722.7 mg
 - Vláknina 4350 mg
 - Vitamín A 4350 mg
 - Vitamín B6 1.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.7 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 17.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěné a omyté kuře naporcujeme.
 - 
                                2
V kastrole na másle zpěníme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, zalijeme částí vývaru a přidáme naporcované kuře. Osolíme a dusíme asi 30 minut.
 - 
                                3
Potom ke kuřeti vmícháme propláchnutou rýži, zalijeme zbylým vývarem a dusíme ve středně vyhřáté troubě 20 minut.
 - 
                                4
Hotové rizoto upravíme na nahřáté talíře a posypeme nastrouhaným sýrem.