Ticinské rizoto
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 763 kcal
 - Sacharidy 89 g
 - Tuky 31 g
 - Sodík 1177 mg
 - Bílkoviny 19 g
 - Uhlovodany 86 g
 - Cholesterol 42 mg
 - Draslík 534.5 mg
 - Vláknina 9655 mg
 - Vitamín A 9655 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 17.6 mg
 - Vitamín E 1.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 17 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na másle osmahneme nakrájenou cibuli a česnek, poté přidáme rýži a necháme zesklovatět. Zalijeme vínem, vroucím bujonem a rajčatovým protlakem, promícháme a zakryté necháme na mírném ohni dusit doměkka asi 15 minut. Před podáváním vmícháme bylinkové máslo a strouhaný sýr.