Rizoto s pohankou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 521 kcal
 - Sacharidy 109 g
 - Tuky 4 g
 - Sodík 227 mg
 - Bílkoviny 19 g
 - Uhlovodany 109 g
 - Cholesterol 0.9 mg
 - Draslík 568.5 mg
 - Vláknina 10908 mg
 - Vitamín A 10908 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 20.2 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Uvaříme dle návodu rýži a pohanku a promícháme.
 - 
                                2
Osmahneme oloupanou a nakrájenou cibuli na pánvi, přidáme zeleninu a výhonky, osolíme, okořeníme a opečeme.
 - 
                                3
Osmaženou směs přidáme do uvařené rýže a pohanky.