Tuňákový salát s jablky
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 612 kcal
- Sacharidy 82 g
- Tuky 17 g
- Sodík 290 mg
- Bílkoviny 32 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 68.1 mg
- Draslík 152.6 mg
- Vláknina 3439.8 mg
- Vitamín A 3439.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.3 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Dle návodu uvaříme těstoviny. 
- 
                                2Nakrájíme jablko, eidam a natvrdo vařené vejce na malé kousky. 
- 
                                3Zeleninu osmahneme. 
- 
                                4Do těstovin dáme nakrájené jablko, sýr, vejce, zeleninu, tuňáka a majonézu. 
- 
                                5Vše promícháme a dáme vychladit. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        