Jarní vývar
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 413 kcal
 - Sacharidy 25 g
 - Tuky 35 g
 - Sodík 820 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 269.3 mg
 - Vláknina 3452.4 mg
 - Vitamín A 3452.4 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 12.1 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Drůbeží vývar přivedeme k varu.
 - 
                                2
Mladou mrkvičku a brukev nakrájíme na delší proužky, lociku na kostičky, posekáme lístky kerblíku, vše nasypeme do vývaru. Přidáme mladý hrášek a fazolky, osolíme, opepříme a vaříme na mírném ohni 25 až 30 minut.
 - 
                                3
Polévkové těstoviny uvaříme podle návodu na obalu, scedíme a necháme okapat.
 - 
                                4
Do talíře vložíme vždy jednu vrchovatou lžíci uvařených těstovin a zalijeme horkým vývarem se zeleninou.