Jehněčí játra po provensálsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 600 kcal
 - Sacharidy 44 g
 - Tuky 30 g
 - Sodík 230 mg
 - Bílkoviny 39 g
 - Uhlovodany 44 g
 - Cholesterol 586.5 mg
 - Draslík 779.6 mg
 - Vláknina 6349.5 mg
 - Vitamín A 6349.5 mg
 - Vitamín B6 1.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 20.6 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 41.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Těstoviny uvaříme dle návodu výrobce, uvařené odložíme stranou.
 - 
                                2
Játra pokrájíme na menší kousky, osolíme, opepříme, posypeme trochou tymiánu, rozmarýnu a bazalky.
 - 
                                3
Vše osmahneme na 40 g másla.
 - 
                                4
Zbytek másla roztavíme, přisypeme zbytek bylinek, dobře promícháme, aby se pokryly máslem. Poté osolíme a opepříme.
 - 
                                5
Maso servírujeme na uvařených těstovinách přelité omáčkou z bylinek.